Deking podovi

Deking podovi

Deking podovi najbolje rešenje za Vaš eksterijer.Da bi vaši balkoni, terase, bašte vaših kuća, ili bašte ugostiteljskih objekata bili što prijatniji i lepše uređeni možete postaviti, veštačku travu ,spoljne pločice od raznih materijala ili deking podove. Veštačka trava se jednostavno postavlja, ne iziskuje dodatne troškove, mekana je i udobna pri hodanju, a dobijate osećaj da se nalazite u prirodnom ambijentu.

Deking podovi su još jedno atraktivno rešenje za uređenje terasa, bašta i prostora. Tehnologijom termotretiranja drveta deking postaje otporniji na vodu i insekte, a drvo daje baštama i terasama toplinu i notu elegancije. Spoljna keramika izložena je agresivnijim uticajima u odnosu na onu koja se koristi u enterijerima.

Zbog toga osim protivkliznosti, kreramika treba da bude otporna na temperaturne promene, kišu, sneg i mraz.Ponuda spljnjih pločica od raznih materijala kao što je granit, mermer, keramika, pločice koje imitiraju prirodni izgled drveta, kamena, peska je zaista velika i vaš izbor zavisiće od vaših potreba i ličnog ukusa.

Deking podovi kvalitet i sigurnost

Po kvalitetu se naročito ističe tikovina koja se najčešće koristi u brodogradnji, a potom tu su i četinari. Ezotične vrsta drveta – lapačo, masaranduba, bangkirai, eukaliptus, merbau, kempas, kumaru, mahagoni i crveni kedar, odlikuju  vrhunske tehničke karakteristike praćene toplinom i savršenim estetskim doživljajem. Koriste za opremanje luksuznih objekata, nesumnjivo prednjačeći po ceni, ali i kvalitetu.

Termotretiranjem ariša, smreke, bora, graba i bagrema menjaju se hemijska i mehanička svojstva drveta, čime deking postaje otporan na vodu, truljenje, buđ i insekte. Izlažući se visokim temperaturama, od preko 200℃, struktura drveta se umiruje, a ono poprima tamnije nijanse, što baštama i terasama daje posebnu notu elegancije. Da obezbedili i višedecenijsku trajnost, drvo se mora se redovno održavati: bojenjem na svakih nekoliko godina i uljenjem jednom godišnje.

Pratite nas na društvenim mrežama

Ako želite da imate terasu obloženu egzotičnim drvetom, na pravom ste mestu. Sezona je u jeku, veliki izbor drveta po prihvatljivim cenama i vrhunskom postavkom. Posetite nas i odabetite najbolje za vas, mi smo tu da vam pomognemo u tome.